Midgard

Midgard is onze vaste borrelruimte. Hier kun je altijd terecht om gezellig met jaarclubgenoten, commissiegenoten, disputen of andere RSG’ers te borrelen. Eerstejaars of vijfdejaars? Elke RSG’er borrelt aan dezelfde bar! In deze ruimte kan je ook dagelijks mee-eten voor een heel student vriendelijke prijs gekookt door onze eigen kookcommissie.

Image
Image

Thor

Thor is de danszaal van het RSG. Hier kun je iedere woensdag genieten van muziek gedraaid door onze eigen Dj’s en bouwen we samen toffe feesten! Je mag hier ook zelf met je dispuut of commissie een feest organiseren voor alle leden.

Alfheim

Alfheim is onze kleine borrelruimte. Deze ruimte wordt meestal gebruikt door jaarclubs of disputen wanneer zij een besloten borrel willen organiseren.

Image
Image

Commissiekamer

De commissie kamer wordt samen met de 3 andere ruimtes gebruikt voor de vergaderingen van één van de 33 commissie van RSG. 

Bar & Boos

Bar en Boos is een kleine vergaderruimte. Hier zijn tevens archieven te vinden. Vroeger was hier zelfs een kleine bar.

Image
Image

Mimir

Mimir is een ruimte waar leden kunnen studeren of commissiewerk kunnen doen. Er zijn computers beschikbaar, een printer en meerdere bureaus.

Senaat

De Senaat is de ruimte waar het bestuur fulltime werkt. Elk jaar neemt een nieuw bestuur plaats in deze ruimte om te werken en te vergaderen. 

Image

Meer weten over het pand? Kom een pandrondleiding doen!