Midgard

Midgard is onze vaste borrelruimte. Hier kun je altijd terecht om gezellig met jaarclubgenoten, commissiegenoten, disputen of andere RSG’ers te borrelen. Eerstejaars of vijfdejaars? Elke RSG’er borrelt aan dezelfde bar! In deze ruimte kan je ook dagelijks mee-eten voor een heel studentvriendelijke prijs gekookt door onze eigen kookcommissie.

Image
Image

Thor

Thor is de danszaal van het RSG. Hier kun je iedere woensdag genieten van muziek gedraaid door onze eigen DJ’s en bouwen we samen gaafste feesten! Je mag hier ook zelf met je dispuut of commissie een feest organiseren voor alle leden.

Alfheim

Alfheim is onze kleine borrelruimte die vroeger fungeerde als theehuis. Deze ruimte wordt tegenwoordig vooral gebruikt door jaarclubs of disputen wanneer zij een besloten borrel willen organiseren voor een kleinere groep mensen zonder de rest van de sociëteit te storen.

Image
Image

Commissiekamer

De commissie kamer wordt samen met de 3 andere ruimtes gebruikt voor de vergaderingen van één van de 33 commissie van RSG. Ook staan hier alle kastjes die de commissies gebruiken als opslag voor mappen of andere spullen die opgeslagen moeten worden. Ook is dit een van de ruimtes die gebruikt wordt als ontvangstruimte of kleedkamer voor artiesten die op de open feesten optreden.

Bar & Boos

Bar en Boos is een kleine vergaderruimte. Hier zijn tevens archieven te vinden. Vroeger was hier zelfs een kleine bar die gebruikt werd toen er in de jaren ‘70 leden ontevreden waren door het toelaten van externen in de sociëteit. Deze leden hebben hier een eigen bar gebouwd om boos hun eigen sociëteit avonden te houden.

Image
Image

Mimir

Mimir is de computerruimte van RSG. Hier staan meerdere computers en een printer voor gebruik van de leden. Vaak wordt er gebruik gemaakt door leden die hier rustig willen studeren of door commissies die nog wat moeten printen of hun laatste puntjes afmaken.

Senaat

De Senaat is de ruimte waar het bestuur fulltime werkt. Elk jaar neemt een nieuw bestuur plaats in deze ruimte om te werken en te vergaderen.  

Image

Meer weten over het pand? Kom een pandrondleiding doen!