Word lid bij het RSG!

Wat leuk dat je je wil inschrijven voor het RSG. Nu gaat je studententijd echt beginnen. Vul dit formulier in en word lid van onze vereniging!
Wil je voor nu alleen op de hoogte blijven van interessante evenementen en informatie voor scholieren en aankomende studenten? Vul dan het interesseformulier in.
We hopen je binnenkort bij ons te zien! Mocht je nog vragen hebben, vul dan het contactformulier in.


* Is verplicht


Om je inschrijving compleet te maken betaal je direct voor het eerste deel van de KMT. Het gaat om een bedrag van €40. Wanneer de KMT definitief doorgaat, dien je dan de rest te betalen. Dit zal €50 bedragen.

Het RSG garandeert dat de adviezen van het RIVM worden nageleefd tijdens de kennismakingstijd. Echter is de kennismakingstijd onderhevig aan de maatregelen van het kabinet en kunnen wij doorgang van kennismakingstijd niet garanderen. Wij gaan ervan uit dat de kennismakingstijd in aangepaste vorm doorgaat en zullen je goed op de hoogte houden van wat de ontwikkelingen betekenen voor jouw kennismakingstijd. Mocht er geen kennismakingstijd kunnen plaatsvinden door corona, wordt het bedrag gerestitueerd. In de praktijk zullen we altijd kiezen voor een oplossing waarbij jij zo snel mogelijk aan je studententijd kunt beginnen.