Image

Michelle van der Veer

Tijdens de Eurekaweek heb ik het hbo-programma gevolgd van het RSG. De week was gevuld met leuke activiteiten speciaal voor ons omdat je als hbo-er niet mag meelopen met de Eurekaweek die de universiteit organiseert. Naast de activiteiten kon ik ook een goed beeld krijgen van de Vereniging en haar leden. Zo heerste er op het terras een hele aangename sfeer waar er ook ruimschoots de tijd was om al mijn vragen te stellen of om gezellige gesprekken te hebben. Ondanks dat hbo-ers slecht bekend zijn met studentenverenigingen, bleek dat ruim een kwart van de leden van RSG hbo-ers zijn!

Dat iedereen gelijk is vanaf het eerste moment, was ook zeker drijfveer om lid te worden. Je voelt je daardoor ook altijd gelijk welkom. Een andere reden om lid te worden was ook omdat ik mijn sociale netwerk wilde verbreden. Eenmaal lid van de Vereniging is de sfeer alleen maar beter geworden, je leert mensen steeds beter kennen en sommigen zijn ook echt goede vrienden geworden!

Op het moment dat ik lid werd, was ik nog maar 17 jaar. Ik mocht daardoor uiteraard ook niet drinken. Dat was voor mij geen probleem want de sfeer is hetgeen wat je avond maakt tot een topavond! Inmiddels ben ik wel 18 maar ik drink nogsteeds niet altijd en er is niemand die dat erg vindt. Maar als wil je dat wel zou willen, dan kan dat hier zeker!

Ik gun jou ook dezelfde ervaring, dus kom langs tijdens de Eurekaweek of schrijf je in voor het hbo-programma!